+31 70 - 737 0905 info@jaw-advocaten.nl

geschiedenis

Over JAW Advocaten

JAW Advocaten is de (nieuwe) handelsnaam van Janssen Advocaten Wassenaar. Ons kantoor is in 1973 opgericht door mr. Chelly Janssen- Agsteribbe en in het begin van de tachtiger jaren aangevuld met Mr.drs. J.J.A. Janssen, echtgenoot van Chelly, die begin 2020 na een lange carrière van bijna 50 jaar als advocaat afscheid nam. Ons kantoor heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een middelgroot kantoor, actief op verschillende rechtsgebieden met nadruk op particulieren als ondernemers.

JAW Advocaten is ondertussen uitgegroeid tot een professioneel en innovatief advocatenkantoor wat zich richt op particulieren en ondernemers. Wij behandelen problemen voor klanten met een toewijding alsof het onze problemen zijn op verschillende rechtsgebieden en diensten waarin wij actief zijn. 

Belastingrecht

De advocaten op de sectoe belastingrecht bieden u de eerste hulp bij geschillen met de Belastingdienst en FIOD.

Beslag- en Executie recht

Advocaten op de sectie Beslag- en Executie houden zich bezig met geschillen die opkomen bij het leggen van beslag en de executie van beslagen (onroerende) goederen. 

Vastgoedrecht

De advocaten op onze sectie Vastgoed adviseren bij de meest voorkomende facetten van dit rechtsgebied aan particulieren en ondernemingen.

Strafrecht

De advocaten op de sectie Strafrecht staan ondernemingen & particulieren bij als zij worden geconfronteerd met een vervolging.

Verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht is het meest omvangrijke rechtsgebied in het Nederlandse civiele recht. De specialisten van JAW Advocaten hebben door hun jarenlange ervaring een brede kennis opgedaan in het verbintenissenrecht en kunnen u uitstekend adviseren of bijstaan in een procedure.

Sociale Zekerheidsrecht

De advocaten van de sectie Sociale Zekerheid houden zich voornamelijk bezig met adviseren en procederen in zaken over de Participatiewet, Werkloosheidswet (WW), Ziektewet (ZW), Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA) en Wajong. Hiernaast treden wij op in zaken met betrekking tot kinderbijslag, AOW en studiefinanciering. 

Wij zijn Chelly en John Janssen dankbaar voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van ons kantoor en daarom dragen wij de naam Janssen Advocaten Wassenaar nog steeds  met verve.  

— JAW Advocaten

opgericht

jaren ervaring

advocaten werkzaam

jaw advocaten

Ons team

Maak hier kennis met onze advocaten. Klik op de foto om het persoonlijke profiel te bekijken of om bijvoorbeeld een social media pagina te zien meer te weten te komen over expertises, rechtsgebieden, geleerdheid & meer.

Mr. D. (Dave) IJpelaar

Advocaat & kantoordirecteur

Mr. J. Verheij

Advocaat

Mr. E.H.J. a/d Stegge

Advocaat

Mr. E.A.M. Brouwers-Bouwman

Advocaat 

Mr. H.P. Schouten

Advocaat

Mr. Mr. A. Rodríguez González

Advocaat

Mr. J. Pearson

Advocaat