+31 70 - 737 0905 info@jaw-advocaten.nl

jaw advocaten

Rechtsgebieden

JAW Advocaten

Belastingrecht

De advocaten op de sectie belastingrecht bieden u de eerste hulp bij geschillen met de Belastingdienst en FIOD.

Beslag- en Executie recht

Advocaten op de sectie Beslag- en Executie houden zich bezig met geschillen die opkomen bij het leggen van beslag en de executie van beslagen (onroerende) goederen. 

Vastgoedrecht

De advocaten op onze sectie Vastgoed adviseren bij de meest voorkomende facetten van dit rechtsgebied aan particulieren en ondernemingen.

Strafrecht

De advocaten op de sectie Strafrecht staan ondernemingen en particulieren bij als zij worden geconfronteerd met een vervolging.

Verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht is het meest omvangrijke rechtsgebied in het Nederlandse civiele recht.

Sociale Zekerheidsrecht

De sectie Sociale Zekerheid houdt zich bezig met adviseren en procederen in zaken over de Participatiewet, Werkloosheidswet (WW), Ziektewet (ZW), Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA) en Wajong. 

Wat goed is voor de één, is niet per sé goed voor de ander. Om die reden zien wij een persoonlijk gesprek altijd als basis voor een verdere relatie tussen u en ons advocatenkantoor. De beste oplossing voor u, hangt af van correcte juridische inschatting van uw situatie en het strategisch inzicht om voor u de optimale uitkomst te bereiken.  

Natuurlijk verwacht u van uw advocaat dat hij zijn zegje kan doen op juridisch gebied. Maar waarom zou u niet méér verlangen? Bijvoorbeeld dat uw advocaat u kan helpen voor verschillende zaken en met u meedenkt over het realiseren van totale oplossingen. Dat is de wijsheid die wij als JAW advocaten meebrengen om in gezamenlijkheid met u naar een realistische en haalbaar eindresultaat te komen. 

Kortom: u verwacht een compleet pakket dat aansluit op uw persoonlijke behoefte of die van uw onderneming. Dan bent u bij JAW-Advocaten aan het goede adres. 

Wij behandelen uw problemen met een betrokkenheid alsof het onze problemen zijn op verschillende rechtsgebieden en diensten waarin wij actief zijn. 

Gericht op recht.

—Jaw Advocaten

Een (juridische) vraag stellen?

Wij denken graag met u mee.

Lees hier meer over onze werkwijze

Natuurlijk verwacht u van uw advocaat dat hij zijn zegje kan doen op juridisch gebied. Maar waarom zou u niet méér verlangen? 

Juridische kennis

Bijvoorbeeld dat uw advocaat u kan helpen voor verschillende zaken en met u meedenkt over het realiseren van totale oplossingen.

Totaal service

U krijgt van ons een compleet pakket dat aansluit op uw persoonlijke behoefte of die van uw onderneming. 

Menselijke wijsheid

Wij behandelen uw problemen met een betrokkenheid alsof het onze problemen zijn op verschillende rechtsgebieden en diensten waarin wij actief zijn.

CONTACTFORMULIER