+31 70 - 737 0905 info@jaw-advocaten.nl
Advocaat

Mr. J. (Jochem) Verheij

Over Mr. Verheij

Educatie

Mr. Jochem Verheij heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden en daar twee afstudeerrichtingen afgerond. Vervolgens heeft hij een postdoctorale mastertitel behaald in het Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Carrière

Voordat Jochem als advocaat werd beëdigd op 30 juni 2017, is hij werkzaam geweest onder meer als bewindvoerder bij Stichting CAV alsmede als Procesjurist & Juridisch Adviseur bij GGN Gerechtsdeurwaarders.

 

 

studie

K

V.W.O.

K

Rechtsgeleerdheid Onderneming, recht & Management en bedrijfsrecht

K

postdoctorale master FINANCIEEL RECHT

Specialisaties

K

Sociaal Zekerheidsrecht

K

huurrecht

K

verbintenissenrecht

Rechtsgebieden

Mr. J. Verheij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: 

Algemene Praktijk: Burgerlijk recht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  • Sociale Zekerheidsrecht
  • Verbintenissenrecht
  • Huurrecht

Ervaring & huidige loopbaan

In 2017 is Mr. Verheij als advocaat beëdigd en begonnen bij JAW Advocaten. Momenteel houdt hij zich bezig met algemene verbintenissen- en executierechten en in dat kader ook met huur/verhuur, sociale zekerheid, dagvaardingsprocedures, openbare verkopen & overige executiemaatregelen.