+31 70 - 737 0905 info@jaw-advocaten.nl
Advocaat

Mr. A. (Antonio) Rodríguez González 

Over Mr. Rodríguez González

Educatie

Mr. Rodríguez González studeerde civiel- en bedrijfsrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij ruime ervaring opgedaan op een nationaal en internationaal georiënteerd advocatenkantoor. Na het behalen van zijn meestertitel studeerde hij een postdoctorale Master in Studies of the European Union aan de Universidad de A Coruña (Spanje) en was hij werkzaam binnen het bedrijf van een financiële entiteit.

Carrière

In 2005 werd hij als advocaat beëdigd op de Rechtbank Rotterdam en voerde hij tot eind 2017 zijn advocatenpraktijk uit op een Nederlands- en Spaanstalig georiënteerd advocatenkantoor te Rotterdam. Tijdens deze jarenlange periode heeft hij met zeer veel plezier aanzienlijke ervaring opgedaan op een grote verscheidenheid van rechtsgebieden, zowel met een nationaal (Nederlands) als internationaal karakter.

 

studie

K

Universiteit Leiden - Civiel & Bedrijfsrecht

Specialisatie

K

Civielrecht

Rechtsgebieden

Rechtsgebieden

Mr. A. Rodríguez González heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: 

Arbeidsrecht

Huurrecht

Sociaal-zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  • Verbintenissenrecht
  • Sociale Zekerheidsrecht
  • Incasso & beslag- en executierecht

Ervaring & huidige loopbaan

Eind 2017 besloot mr. Rodríguez González om een eigen kantoor op te richten, RG Advocatuur, waar hij sinds 1 januari 2018 zijn advocatenpraktijk uitoefent. In augustus 2020 is RG Advocatuur geïntegreerd binnen het team van JAW Advocaten van waaruit mr. Rodríguez González sindsdien zijn praktijk uitoefent.