+31 70 - 737 0905 info@jaw-advocaten.nl

JAW ADVOCATEN

Letselschade

De sectie letselschade behartigt de belangen van particulieren en bedrijven bij de afhandeling van letselschade dan wel overlijdensschade. Wij begeleiden u in het volledige proces en procederen als dat nodig is. JAW advocaten kijkt verder dan de schade. Met onze herstelgerichte aanpak waken wij over alle belangen van onze klant. Vaak kunnen wij u kosteloos bijstaan.

LetseLSCHADE

Het maakt niet uit of u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval, medische misser of misdrijf wij kunnen u in ieder geval bijstaan. Als u gewond bent geraakt en het is niet uw schuld dan komt er veel op u af. Is de tegenpartij wel aansprakelijk? Hoe moet het verder met werk en inkomen? Heeft u recht op smartengeld?  Ook nabestaanden blijven vaak achter met veel vragen. Onze sectie letselschade helpt u graag verder met helder advies.

 

Onze ervaren advocaten denken vooral in oplossingen. De sectie letselschade staat bekend om de toegankelijke en meelevende aanpak. De behoefte van de klant staat centraal. Wij zijn een waardevolle aanwinst voor iedereen die op zoek is naar een eerlijke behandeling in de nasleep van een verwonding of overlijden.

Second opinion

Een letselschadezaak bestaat uit veel verschillende onderwerpen. Er kan dan ook het nodige misgaan. Twijfelt u aan de uitkomst van een advies? Blijven vragen over de schadevergoeding onbeantwoord? Of heeft u geen klik met de huidige belangenbehartiger?  Dan is het aanvragen van een second opinion altijd een optie. Neem contact met ons op.

Letselschade

Kosten

Een eerste oriënterend gesprek is altijd gratis. Hierna kunt u zelf bepalen of u verder wilt met de zaak. Een veroorzaker van schade hoeft niet altijd de schade van het slachtoffer te betalen. Hiervoor is een vorm van aansprakelijkheid nodig. Als aansprakelijkheid vast komt te staan, kunnen de advocaatkosten op grond van de wet op de aansprakelijke partij verhaald worden. Is de aansprakelijkheid in uw zaak nog niet door de wederpartij erkend dan zijn er andere mogelijkheden om onze hulp te financieren. Denk hierbij aan een rechtsbijstandverzekering of het aanvragen van de door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand (een toevoeging).

.

 

jaw advocaten

Hoe kan uw procedure bekostigd worden?

  • Pro deo
  • Prijsafspraak
  • Uurtarief

Heeft u een advocaat nodig?

Hebt u nog vragen naar aanleiding van het arbeidsrecht in Nederland of misschien wel uw huidige CAO? Of wilt u een concrete situatie laten toetsen? Neem dan contact met ons op. De advocaten van JAW adviseren u graag verder over uw individuele situatie.