+31 70 - 737 0905 info@jaw-advocaten.nl
Advocaat

Mr. M.C. (Christine) de Ruijter 

Over Mr. de Ruijter

 Educatie

Mr. Christine de Ruijter studeerde rechtsgeleerdheid in Leiden en San Francisco. Tijdens haar master Public International Law specialiseerde zij zich in het herstelrecht voor slachtoffers. In 2022 rondde Christine de post academische Grotius Specialisatieopleiding Personenschade af.

Carrière

Christine heeft jarenlang voor verschillende rechtsbijstandverzekeringen gewerkt waar zij naast letselschadejurist ook werkzaam is geweest als leidinggevende. Christine is allround en ze staat slachtoffers van ongevallen, misdrijven en medische missers bij. Ze is daarnaast gespecialiseerd in de bijstand van jeugdige slachtoffers en slachtoffers met hersenletsel. In februari 2023 is Christine als advocaat beëdigd.

 

 

studie

K

Bachelor Rechtsgeleerdheid

K

Master Public International Law

Specialisatie

K

Personenschade

K

Herstelrecht slachtoffers

Rechtsgebieden

Mr. M.C. de Ruijter heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: 

Algemene Praktijk: Burgerlijk recht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  • Letselschade

Ervaring & huidige loopbaan

 In februari 2023 is Christine de Ruijter beëindigd als advocaat en in dienst getreden bij JAW Advocaten.