+31 70 - 737 0905 info@jaw-advocaten.nl

JAW ADVOCATEN

Beslag-  en Executierecht

De advocaten op de sectie Beslag- en Executie houden zich bezig met geschillen die opkomen bij het leggen van beslag en de executie van beslagen (onroerende) goederen. Het kan daarbij gaan om een beslag op een huis, op het loon, op het vakantiegeld, maar ook op uw inboedel of auto. De sectie heeft een enorme ervaring met het beëindigen van beslagen en voorkomen van executies.

Beslag- en Executierecht

Diensten & services

Bij JAW Advocaten staat de sectie beslag- en executierecht ook mensen bij die in huurgeschillen worden bedreigd met een ontruiming wegens huurachterstand of overlast en dienen zij indien nodig verzoeken voor een moratorium in, waarmee een schuldenaar een tweede kans kan krijgen om de ontruiming te voorkomen en zijn financiële situatie op orde te krijgen.

Incassoprocedure
Faillissementsaanvraag
Informatiebeschikking (AWR)
Beslaglegging en executie
Conservatoir beslag op zaken & goederen
Executoriaal beslag op zaken & goederen
Executie van pand & hypotheekexecutieveiling
Executie kort geding
Moratorium
Onrechtmatig beslag op zaken of goederen
Opheffingsverzoek (conservatoir) beslag op zaken of goederen

Beslag-  en Executierecht

De advocaten op de sectie Beslag- en Executie staan klanten zowel op betalende als op pro deo basis bij. Neemt u (snel) contact op voor meer informatie.

jaw advocaten

Hoe kan uw procedure bekostigd worden?

Pro deo

Lees meer…

Prijsafspraak

Lees meer…

Uurtarief

Heeft u een advocaat nodig?

Zoekt u een advocaat om u te verdedigen bij een dreigende huisuitzetting of een andere zeer ingrijpend probleem? Bij JAW Advocaten behandelen wij uw problemen met een betrokkenheid alsof het onze problemen zijn op verschillende rechtsgebieden & diensten waarin wij actief zijn.