JAW Advocaten

Bezoekadres: 

Laan van Nieuw Oost Indië (NOI) 125
2593 BM Den Haag 

 

Postadres: 

Postbus 97780
2509 GD Den Haag 

T: 070-7370905
E: info@jaw-advocaten.nl 

Ligging en bereikbaarheid JAW Advocaten 

Bereikbaarheid per openbaar vervoer 

Ons kantoor bevind zich op de derde etage en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Op korte loopafstand bevindt zich de bushalteplaatsen voor lijn 23, 24, 27, 43 en 44 en de tramhaltes voor lijn 2 en 6 die een directe verbinding hebben met het Centraal Station Den Haag, Station Mariahoeve en Station Laan van NOI. 

Voor de ingang treft u een belbord aan, waar u aan kunt bellen bij JAW Advocaten (nummer 26). U wordt dan door de receptie binnengelaten en u kunt de lift nemen naar de derde verdieping.  

Bereikbaarheid per auto 

De op- en afrit van de A12 is binnen enkele minuten bereikbaar. Hierdoor is er een directe verbinding met de andere rijkswegen, zoals de A13 met verbindingen naar Rotterdam en Delft en de aansluiting op de A4 richting Amsterdam, Rijswijk en Wateringen. 

Voor de ingang treft u een belbord aan, waar u aan kunt bellen bij JAW Advocaten (nummer 26). U wordt dan door de receptie binnengelaten en u kunt de lift nemen naar de derde verdieping.  

Parkeerinstructie

  

U kunt achter ons kantoor uitstekend (betaald) parkeren door gebruik te maken van de parkbee of parkmobile parkeerapp. U navigeert naar het adres De Carpentierstraat 77, 2595 HE Den Haag (de achterkant van ons kantoor) waar u vervolgens de slagboom opent door middel van de parkbee app of de parkmobile app.  

Via deze weblink navigeert u eenvoudig https://goo.gl/maps/aQpMoiwyBpoj46Zi6